“Jika Anda Puji Saya Nampak Kurus Sekarang, Mereka Inilah Salah Satu Sebabnya’ Siti Nurhaliza Dedah Insan Yang Banyak Bantunya Tampil Langsing Lepas Bersalin

Selepas tamat tempoh berpantang bulan lalu, ramai yang memuji penampilan Datuk Seri Siti Nurhaliza yang tampil langsing.

Turun lebih 17kg sewaktu dalam pantang sebenarnya bukan mudah untuk menurunkan berat badan selepas bersalin. Ada wanita yang masih gagal mendapatkan bentuk badan lama walaupun dah berbulan-bulan melahirkan.

Bagi Siti, faktor penyusuan banyak membantunya menurunkan berat badan selain khidmat pakej berpantang taraf 5 bintang.

Penampilan terbaru

 

#ootd harini cardigan & seluar dari @creacionbysitinurhaliza untuk sesi meet&greet tadi .. Terima kasih buat semua yang sudah membeli belah di butik Creacion JakelMall KL. InshaaAllah selepas ni Ct plan buat di cawangan lain pula.. nantikan pengumuman seterusnya ye

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Inilah orang yang banyak bantu Siti Nurhaliza kurus

Tapi terbaru semalam isteri Datuk Khalid Jiwa ini melalui instagramnya telah berkongsi insan-insan yang banyak membantunya untuk tampil langsing.

Seramai lima orang menjadi tulang belakangnya dalam merawat diri dan juga Siti Aafiyah selama dalam dan selepas berpantang.

Semua mereka itu adalah daripada team Natalis Mother Care pakej berpantang yang digunakan.

“Sewaktu hamil dahulu, saya berdoa agar proses kehamilan dan bersalin saya berjalan baik dan selamat. Alhamdulillah. Selepas melahirkan, saya sangat bersyukur kerana ada insan-insan yang menjaga dan mengambil berat soal penjagaan berpantang, pemakanan dan juga menjaga anak saya, Aafiyah.

Saya harus dan ingin berterima kasih kepada @natalismothercare iaitu Puan Suzi dan saudara Danish yang memperkenalkan Kak Susi, Kak Nor dan Ira kepada saya dan Aafiyah. Saya tidak nafikan, mereka ini menjadi tulang belakang saya sehingga ramai yang memberi komen mengenai penampilan terbaru saya selepas bersalin.

InshaAllah saya akan terus menggunakan khidmat mereka selepas ini walaupun akhir Mei ini, perkhidmatan mereka akan tamat. Namun, saya pasti akan membuat rawatan susulan nanti.

Jika anda puji dan komen saya nampak kurus sekarang, mereka inilah salah satu sebabnya selain melalui fasa baru sebagai seorang ibu, berjaga malam, menyusukan bayi, tidak cukup rehat dan sebagainya. Terima kasih di atas layanan, khidmat, bantuan dan kerjasama @natalismothercare selama hampir 2 bulan setengah bersama.”

 

 

Sewaktu hamil dahulu, saya berdoa agar proses kehamilan dan bersalin saya berjalan baik dan selamat. Alhamdulillah. Selepas melahirkan, saya sangat bersyukur kerana ada insan-insan yang menjaga dan mengambil berat soal penjagaan berpantang, pemakanan dan juga menjaga anak saya, Aafiyah. Saya harus dan ingin berterima kasih kepada @natalismothercare iaitu Puan Suzi dan saudara Danish yang memperkenalkan Kak Susi, Kak Nor dan Ira kepada saya dan Aafiyah. Saya tidak nafikan, mereka ini menjadi tulang belakang saya sehingga ramai yang memberi komen mengenai penampilan terbaru saya selepas bersalin. InshaAllah saya akan terus menggunakan khidmat mereka selepas ini walaupun akhir Mei ini, perkhidmatan mereka akan tamat. Namun, saya pasti akan membuat rawatan susulan nanti. Jika anda puji dan komen saya nampak kurus sekarang, mereka inilah salah satu sebabnya selain melalui fasa baru sebagai seorang ibu, berjaga malam, menyusukan bayi, tidak cukup rehat dan sebagainya. Terima kasih di atas layanan, khidmat, bantuan dan kerjasama @natalismothercare selama hampir 2 bulan setengah bersama saya. ????????????

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Rupanya mereka inilah yang banyak bantu Siti untuk rawatan berpantang, pemakanan dan penjagaan anak. Bagus Tok Ti, siap buatkan posting di instagram lagi untuk mereka ni sebagai penghargaan.

Sumber: ctdk via Vanilla Kismis

Apa kata anda?