“Seiras Rosalinda “- Video Anzalna Sedang Mengubah Bunga Menjadi Perhatian Ramai

Selebriti terkenal, Anzalna Nasir mencuri tumpuan ramai apabila dia memuat naik video sedang mengubah bunga di laman Instagram. Difahamkan ia juga merupakan satu perkara yang suka dilakukan oleh Anzalna sehingga netizen pula mengelarkan dia pengubah bunga paling cantik di Malaysia.

Lepas tak kerja kedai bunga..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flower arragement by Anzalna Nasir. Lepas tak kerja kedai bunga? 😊 ##AERINBeauty #EsteeLauderMY

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

 

Bagaimanapun, ada pula satu video yang membuatkan dia juga digelar sebagai pelakon ‘Rosalinda’ yang terkenal pada satu ketika dulu malah kecantikkannya juga tidak dapat dinafikan. Memang cantik!

Anzalna yang mengatakan dia ‘feeling’ ingin menjadi seperti Rosalinda apabila sedang mengubah bunga namun dikatakan dia sememangnya ada iras pelakon terkenal itu.

Rosalinda Malaysia!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ada sesiapa yang sudi ambil I bekerja sebagai pengubah bunga? Sebab I feeling nak jadi Rosalinda! Aunty belakang tu ingat ni exam ke nak jalan pusing macam tu! Hahahahahhaaahhaha

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

“Ada sesiapa yang sudi ambil I bekerja sebagai pengubah bunga? Sebab I feeling nak jadi Rosalinda! Aunty belakang tu ingat ni exam ke nak jalan pusing macam tu! hahahaha,” ujarnya di Instagram.

Muka u pun dah macam Rosalinda

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @SinarViral

Sumber: Anzalna Nasir Via HCL

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*