[VIDEO] “Walaupun Dia Bersuamikan Orang Putih..”- Lana Nodin ‘Ajar Anak Solat’, Dipuji Ramai!

Sejak kebelakangna ini, keluarga Lana Nodin menjadi tumpuan ramai apabila anak kedua kepada pelakon ini terpaksa menjalani pembedahan jantung kerana masalah injap dialami oleh anak keduanya iaitu William atau mesra dipanggil Billy.

Ramai telah mendoakan cahaya mata kedua Lana dan bukan hanya netizen malah rakan artis juga turut simpati dan mendoakan kesihatan anak Lana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MMDG&W❤️Alhamdulillah, selepas seminggu berperang dengan perasaan… anak saya #babybilly… . menunjukkan perkembangan positif.. cuma masih perlu pemantauan rapi dan berada di ICU. Billy sangat kuat.. moga dia terus kuat.. sayu sebenarnya tgk si kecil ini bergelut dgn ujian seumpama ini. Apapun dari kerendahan hati, saya amat terharu dgn doa dan sokongan yang dipanjangkan. Hanya kata keramat terima kasih yang saya dapat layangkan buat semua 😘😘😘 Hanya Tuhan yang dapat balas jasa anda semua… terima kasih Allah SWT dan terima kasih semua yg doakan anak sy 🙏🙏🙏 #babybilly #prayforbilly #smartbaby #giaquinn #mybudak #myprecious #mylittlefighter #gi&bi #preciousmoments #permatahatiku #mckienzieclan #lanadavidmckienzie #lanadaud #littlefighter #chd #ijn #aorticstenosis #strongbaby #myhero #myprincess

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on

Bagaimanapun, terbaru menerusi Instagam anak pertamanya pula dikenali sebagai Gia mencuri perhatian apabila sedang belajar solat meskipun masih kecil.

Lana kelihatan sedang mengajar anaknya turut tersenyum melihat Gia yang sangat comel apabila cuba membetulkan pergerakannya.

Lana berkongsi beberapa video kepada netizen dan rata-ratanya memberikan respon positif selain memuji keluarga ini.

Alhamdulillah..

Semoga kebahagian you dan suami..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MMD&G❤️ Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin dari kami sekeluarga 🙏😍😘 #raya2018 #rayakl #lanadavidmckienzie #mckienzieclan #mybudak #giaquinn

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on

Sumber: Lana Nodin / HCL

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @SinarViral

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*